Pređi na sadržaj stranice
Pon - Ned 09-20
00-24h u hitnim slučajevima
Garancija
Sačuvajte garanciju na klimu
066 396 396
Dostupni smo 00-24h
Zatražite online servis, montažu klime

Popravka

Postoji razlika između servisa i popravke klima uređaja.

Šta znači popravka klima uređaja?

Popravka se vrši na uredjaju koji ima neki problem u radu. Neki od problema koji se mogu javiti, a spadaju u popravku klime:

  • Curenje vode
  • Klima neće da hladi ili greje
  • Spoljašnja jedinica ne radi
  • Bučna klima
  • Klima se ne pali (proveriti osigurače)
  • Neispravan daljinski (proveriti baterije)

Curenje vode

Ukoliko iz unutrašnje jedinice klime kaplje voda, moguće je da se zapušilo odvodno kondenz crevo, da je prljava kadica (mesto gde se skuplja voda), nedostatak gasa

Klima neće da hladi ili greje

Ukoliko klima neće da hladi ili greje, moguće je da struja ne dolazi do klime, začepljenje u sistemu ili neispravnost ventila (eventualno začepljenje)

Spoljašnja jedinica ne radi

Ukoliko spoljašnja jedinica neće da se upali, moguće je da je neispravna sonda, nema struje ili je kondenzator neispravan.

Bučna klima

Klima je jako bučna, najverovatnije je ventilator ispao iz ose pa kači neku plastiku ili lim. Postoji mogućnost da je motor neispravan.

Klima se ne palii(proveriti osigurače)

Ukoliko se klima ne pali, morate biti maksimalno oprezni pri vraćanju osigurača.

Neispravan daljinski (proveriti baterije)

Ukoliko klima ne reaguje na daljinski prvo trebate proveriti baterije na daljinskom upravljaču. Ukoliko su one ispravne, proverite da li klima uopste ima napajanje.


Popravka unutrašnje jedinice klima uređaja

Svaku vrstu sumnje najbolje naglasiti majstoru kako bi mogao da vam da savet šta najbolje uraditi. Bitno je obezbediti kvalitetnu montažu da bi šansa za kvar uređaja smanjila na minimum ili uraditi servis pre početka leta. Kada se uređaj pokvari najbitnije je da popravku vrši stručno lice kako bi se izbegle dalje komplikacije i kvarovi.

Naše usluge vršimo revnosno, pouzdano sa garancijom, pomažemo pri odluci za popravku klime, ponekad se ne isplati popravljati star uređaj ako majstor proceni da nakon popravke neće trajati više od godinu dana..

Kontaktirajte Majstora za klime

Nudimo uslugu 00-24h za vanredne i hitne situacije. Accusantium consequuntur eligendi optio vitae. Autem corporis, cupiditate eligendi exercitationem quas suscipit. Blanditiis est excepturi sapiente tenetur. Alias dolores inventore maiores vero?

Zakažite servis/montažu